Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Verkkokaupan toimitusehdot ja rekisteriseloste

Voimassa 01.09.2016 alkaen

TOIMITUSEHDOT

 

Soveltamisala

Näitä toimitusehtoja sovelletaan Automation T&N Ab:n Y-tunnus: 2086375-1 (jäljempänä ”Myyjä”) ja Asiakkaan välisessä laitteiden ja komponenttien kaupassa, ellei toisin ole sovittu . Poikkeuksena toimitukset, joiden kohde tehdään tilaajan yksilöllisten vaatimusten mukaisena, sekä toimitukset, joihin sisältyy olennaisena osana asennustyötä.

Hinta

Hinnoittelun perusteena käytetään tilauspäivänä voimassa olevia Myyjän hintoja. Hinnat ilmoitetaan ilman arvonlisäveroa. Kaikkiin Myyjän ilmoittamiin hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Myyjä pidättää oikeuden muuttaa tavaran hintaa, mikäli tulli-, rahti-, arvonlisävero- tai muissa toimitukseen liittyvissä yleisissä maksuissa tapahtuu muutoksia ennen toimituspäivää.

Tarjoukseen perustuvat hinnat ovat voimassa kolmekymmentä (30) päivää tarjouksen päivämäärästä lukien.  Tarjoukseen annettu vastaus, joka sisältää lisäyksiä, rajoituksia tai ehtoja katsotaan vastatarjoukseksi, joka ei sido Myyjää. Hintoihin liittyvät huomautukset on tehtävä Myyjälle kymmenen (10) vuorokauden kuluessa laskun päiväyksestä lukien.

Kuljetus- ja maksutapakustannukset sekä kuljetuksen vakuuttamisesta aiheutuvat kustannukset eivät sisälly hintoihin. Myyjä laskuttaa nämä kustannukset erikseen.

Tilaaminen

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

  • Lasku, netto 14 päivää.

Toimitustavat ja -hinnat

  • Kirje: Pienet tuotteet kirjelähetyksenä, ei seurantakoodia (5,00 €)
  • Posti : Paketti toimitetaan suoraan vastaanottajalle, toimitusaika on noin 2-3 arkipäivää. Tilaustuotteiden toimitusaika on 1 viikko (15,00 €)

Tarkistamme yrityksen luottokelpoisuuden. Myyjä varaa oikeuden olla lähettämättä tuotteita laskulla.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Omistusoikeus

Tuotteet ovat Myyjän omaisuutta, kunnes ne on kokonaan maksettu.

Virheellinen tuote, palautukset ja välillinen vahinko

Asiakkaan tulee suorittaa toimituksen vastaanottotarkastus mahdollisimman pian vastaanotettuaan tuotteen, kuitenkin kohtuullisessa ajassa. Huomautus virheellisestä tilauksesta, toimituksesta tai tuotteesta on tehtävä kirjallisesti Myyjälle neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa toimituksen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut Postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin. Muussa tapauksessa Myyjä on vapaa virheeseen liittyvistä vastuista. Myyjän kokonaisvastuu asiakkaalle aiheuttamistaan yhteenlasketuista vahingoista on kuitenkin enintään myyjän toimittamien tuotteiden arvonlisäveroton sopimushinta.

Myyjä ei ole vastuussa asiakkaalle aiheutuneista välillisistä tai epäsuorista vahingoista mukaan lukien tuotannon tai voiton menettämisestä, rahoituskuluista, tietojen menettämisestä tai kateostosta aiheutuvista kuluista tai vahingoista tai toisille tuotteille tai laitteille aiheutuneista vahingoista.

Laitetakuu

Myyjän laitetakuu, 12 kuukautta, perustuu tuotteen valmistajan tuotteelleen antamaan takuuseen. Takuu kattaa kaikki tuotteiden valmistukseen sekä raaka-aineisiin liittyvät virheet valmistajan ehtojen mukaisesti. Luonnollinen ja mekaaninen kuluminen sekä epätavallisesta tai ohjeista poikkeavasta käytöstä, varastoinnista, huollosta tms. aiheutuva rikkoutuminen eivät kuulu tuotetakuun piiriin.

Tuotteen valmistuksessa tapahtuneen raaka-aine- tai valmistusvirheen ilmetessä myyjä sitoutuu siinä tapauksessa, että kyseinen tuote lähetetään myyjälle viipymättä tai viimeistään takuuajan päättyessä korjaamaan virheen oman valintansa mukaan joko korjaamalla vioittuneen tuotteen tai toimittamalla veloituksetta asiakkaalle uuden virheettömän tuotteen tai lähettämään sen asiakkaalle.

Aiheettomista takuupalautuksista Myyjällä on oikeus veloittaa Asiakkaalta palautukseen liittyvät kohtuulliset kustannukset.

Myyjä ei korvaa tuotteiden irrottamisesta ja uudelleenasentamisesta asiakkaalle aiheutuvia kuluja.

Kolmansien osapuolien valmistamat ohjelmistot

Myyjä ei anna takuuta kolmansien osapuolten valmistamille ohjelmille eikä vastaa kolmansien osapuolten ohjelmien virheistä mahdollisesti aiheutuvista vahingoista.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, on myyjällä oikeus periä lähetys- ja palautuskulujen osalta 20 euron maksu jälkikäteen.

REKISTERISELOSTE

Automation T&N Ab:n verkkokaupan rekisteriseloste.

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ:
Automation T&N Ab (Y-tunnus 2086375-1) 

Runsorintie 1

65380 Vaasa

REKISTERIN NIMI:
Automation T&N Ab:n Asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE:
Henkilö tai yritys on tehnyt tilauksen atn.fi -verkkokauppaan, puhelimitse tai sähköisesti.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS:
Rekisterin käyttötarkoitus on atn.fi -verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti, henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT:

–     Yrityksen nimi ja Y-tunnus

–     Henkilön etu- ja sukunimi

–     Sähköpostiosoite

–     Postiosoite

–     Postinumero ja toimipaikka

–     Puhelinnumero

–     Tiedot käsitellyistä tilauksista

–     Tilausten lähetysten seurantatiedot


TIETOJEN LUOVUTUS:
Tietoja ei luovuteta atn.fi:n ulkopuolelle kolmansille osapuolille.
Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään rekisteröityneen käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS:
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisteri sijaitsee Automation T&N Ab:n salasanasuojatulla palvelimella.